Život

Petak, 04.04.2014.

12:04

Prilika za IT startapove

Mreža Poslovnih Anđela Srbije 16. maja, organizuje treću po redu , FundraiseIT 2014 međunarodnu konferenciju. Prijave za besplatne treninge su otvorene sve do 07.aprila.

Izvor: N. B.

Default images

Ovogodišnje dešavanje obuhvata tri celine: Besplatne treninge za preduzetnikle, tradicionalnu FundraiseIT konferenciju na kojoj ce svoja iskustva sa učesnicima podeliti Oliver Holle, Floris Van Alkemade (osnivač Solid Ventures, biznis anđeo I serijski investitor, Layar, BoosterMedia I director TSOC) Vitaly Golomb (uspešan preduzetnik, osnivač Keen Systems i ko-osnivač Europe Venture Summit; mentor u 500 StartUPs, Innovation Nest I TechPeaks i član borda Happy Farm -Ukraijna) Maurice Beckand Verwee (investitor I osnivač Business inVentures, Crosspring, Udoc ) i drugi. Konferenciju će upotpuniti predstavljanje kompanija u ranim fazama razvoja, tj.Start-up pitching” događaj.

Kao deo ovogodišnjeg događaja FundraiseIT 2014, tokom aprila meseca održaće se i dva seta preduzetničkih treninga, u okviru kojih će svi učesnici imati priliku da čuju sve o “lean” startup modelu, korisne savete o tome kako da stvore ili poboljšaju svoj MVP (minimal viable product) koncept, testiraju svoje projektne ideje, pronađu nformacije za strateške odluke koje se tiču njihovih projekata i da se pripreme za “pitch” pred investitorima. Prijave za besplatne treninge su otvorene sve do 07.aprila. FundraiseIT 2014 konferencija se bavi razlicitim izvorima finansiranja za start-up kompanije kao sto su fondovi rizičnog kapitala (VC funds), investiranje od strane poslovnih anđela, EU fondovi, akceleratori i dr., kao i predstavljanjem iskustava u investiranju i saveta u razvoju svojih kompanija od strane uspesnih preduzetnika i investitora. Cilj FundraiseIT konferencije je da obezbedi najveću vrednost za svakog učesnika kroz direktne kontakte između predstavnika kompanija i kompetentnih serijskih investitora i preduzetnika.

Prethodni FundraiseIT događaji okupili imena kao sto su: Brad Feld (serijski investitor, osnivač TechStars i Foundry Group, investirao u preko 400 kompanija), Samuli Sirén (K- New Media GmbH & CO, poslovni anđeo i mentor u ICT sektoru, osnivač Finfortec, Ondango, Pixray), Igor Shoifot (Serijski investitor: NetworkedBlogs, PeekYou, Wanelo, Favim…), Jon Soberg (Direktor Blumberg Capital, Investitor i serijski preduzetnik: Addepar, Any.DO, ChirpMe, Coverhound), Gerald Heydenreich (Serijski preduzetnik i investitor: Pippa&Jean, OmnisMundi, BuyVIP S.L.) i mnogi drugi.

U okviru konferencije biće održani i tradicionalni deo koji se odnosi na “start-up pitching” kojima će predstavnici najperspektivnijih startup kompanija iz Srbije i regiona predstaviti svoje kompanije pred domaćim i stranim investitorima, članovima Mreže Poslovnih Anđela Srbije, članovima odbora Evropske Mreže Poslovnih Anđela i investitorima iz SAD i EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: