Subota, 17.06.2017.

19:45

Penta kao prvi finalista putuje na Major kvalifikacije

Major kvalifikacije dobile su još jednog učesnika, a to je tim Penta, koji je preko Dignitasa otišao u finale koje vodi korak bliže Poljskoj.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Penta kao prvi finalista putuje na Major kvalifikacije

Nakon završene grupne faze, danas je počela nokaut faza turnira, a učesnici iste su Penta, Dignitas, EnVyUs i BIG. Prvi meč polufinala odigrali su PENTA i EnVyUs, Francuzi su bili blagi favoriti. Susret je počeo na mapi Cobblestone, koju je dobio Penta tim, zahvaljujući odličnoj T strani, koju su dobili 12:3, a krajnji rezultat je bio 16:11. ScreaM je bio najzaslužniji što je EnVyUs dobio Inferno 16:9, ali je u trećoj opet bio bolji Penta, 16:6 je bio rezultat na Cache, a posebno se istakao HS, sa 24:13. Ova pobeda je značila odlazak u finale gornje polovine žreba, gde su čekali boljeg iz meča Dignitas vs BIG.

Dignitasov pik je bio Mirage, a meč su obeležili preokreti i neizvesna završnica. Možda nešto što ne viđamo toliko često na Mirage, ali obe ekipe su bolje igrale na T strani, Dignitas je prvi napadao sajtove, i uspeli su da uzmu 9 rundi na poluvremenu. Kako su izgubili drugu pištolj rundu, dali su BIG-u šansu za povratak, što su Nemci naravno iskoristili. Igralo se vrlo izjednačeno, fox je bio odličan AWP-om u Dignitasu, dok je tabseN bio ubedljivo najbolji u BIG-u. Vrlo neizvestan meč otišao je u produžetke, a videli smo čak tri, nakon čega je Dignitas konačno slavio 25:21. Naš LEGIJA je imao baš loš meč sa svega 19 fragova. BIG nije imao snage za drugu mapu, pa su Norvežani lako slavili, sa 16:5 na Infernu, te zakazali duel sa Pentom.

Finale gornje polovine žreba počelo je na Mirage, na kojoj je Penta tim uzeo velikih 11 rundi na T strani, a mapa je završena 16:13 u njihovu korist. Kao što je Dignitas izgubio svoju mapu Mirage, tako je i sastav Penta izgubio njihov Inferno, i to još ubedljivije, 16:2. Počeli su na T strani i nikako nisu mogli da nađu prolaz do sajtova, pa je poluvreme bilo 13:2, a i sledeće tri runde dobili su Norvežani. Overpass je bila mapa koja vodi na Major kvalifikacije, a bolje su je odigrali igrači Pente, na CT strani su napravili ogromnu razliku 10:5. Dignitas je najviše napadao B sajt, uglavnom bezuspešno, pa je tim Pente napravio pristojnu razliku.

Sutra u 9 ujutru nas očekuju meč između EnVyUs i BIG, na putu gubitnika. Pobednik tog meča igra sa Dignitasom, za veliko finale koje se igra od 17 časova. Prva tri mesta dobijaju mesto u Major kvalifikacijama, a poredak ćemo znati sutra oko 19 časova, kada se završi i veliko finale.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: