Petak, 20.10.2023.

09:55

Er Srbija: Obustavljaju se svi letovi ka Tel Avivu

Srpska avio kompanija Er Srbija upravo je obavestila putnike da se obustavljjau svi letovi ka Tel Avivu.

Izvor: B92

Er Srbija: Obustavljaju se svi letovi ka Tel Avivu

Njihovo saopštenje vam prenosimo u celini.

"Počev od danas, usled sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, Er Srbija je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva. Sledeći let planiran za nedelju, 22. oktobar 2023. godine, neće biti obavljen, kao ni svi ostali letovi do kraja novembra, a prodaja karata Er Srbije na toj liniji privremeno je obustavljena.

Svi putnici koji imaju kupljene karte za letove do kraja novembra treba da se jave Er Srbiji i imaće pravo na punu refundaciju. Er Srbija nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodromom "Ben Gurion" u Tel Avivu i u kontaktu je sa svim nadležnim službama i organima.

O ponovnom uspostavljanju letova kada se za to steknu uslovi, srpska nacionalna avio-kompanija će odmah obavestiti javnost. Bezbednost putnika i članova posade najvažniji je prioritet za Er Srbiju", navodi se u saopštenju.

Sve o sukobu Hamasa i izraelske vojske iz minuta u minut možete pratiti ovde.

Podsećanja radi, Er Srbija je pre dva dana najavio da je moguće da dođe do otkazivanja letova zbog sve kompleksnije situacije u Izraelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: