Haos zbog novog soja po aerodromima; Svim putnicima rečeno "Ne smete da izađete iz aviona" VIDEO

Zbog otkrivanja najnovijeg soja kovida 19 za koji stručnjaci strahuju da je zarazniji i od delta soja, EU zabranjuje letove iz Južne Afrike, gde je on otkriven.

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

13:25

Haos zbog novog soja po aerodromima; Svim putnicima rečeno
Ilustracija: EPA-EFE/TANNEN MAURY

SZO će danas održati i hitan sastanak povodom pojave novog soja koronavirusa.

Neke zemlje su već počele da otkazuju letove iz tog dela sveta. Ali problem je nastao s putnicima koji su se već našli u avionima iz Južne Afrike ka evropskim destinacijama. Oni su sada zarobljeni u letelicama.

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak putnika koji su faktički zarobljeni u avionu, na aerodromu u Amsterdamu. Njima nije dozvoljeno ni da napuste avion.

Kako prenose agencije, putnici moraju da čekaju u avionu ili na nekom drugom mestu na aerodromu dok ne budu testirani.

Svih 600 putnika moraće da uradi PCR test, a očekuje se da će poslednji putnik biti testiran oko 16.30 časova po lokalnom vemenu, dok će rezultati poslednjeg testa stići oko 20.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: