Sreli se Zoki i Plenki: "Šta je, Plenki, jesi li glasao za mene?"; "Ruka bi mi se osušila"

Hrvatski predsednik i premijer sreli su se danas na obeležavanju 80. godišnjice početka antifašističke borbe u Hrvatskoj i tom prilikom se hladno pozdravili.

Izvor: B92

Utorak, 22.06.2021.

11:53

Sreli se Zoki i Plenki:
EPA-EFE/ Antonio Bat

Susret predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkvića možda ne bi bio nikakva vest da nije reč o dvojici političara koji vode pravi rat u medijima i po društvenim mrežama.

Ni jedan, ni drugi nisu nakon obeležavanja Dana antifašističke borbe u Brezovici davali izjave za medije, a sve što su imali da kažu o osnivanju Prvog sisačkog partizanskog odreda rekli su u svojim govorima na svečanosti.

Ali njihovi govori su bili ometani od okupljenih u publici, preneo je Jutarnji list.

Kao što je poznato, predsednik i premijer neguju buran odnos, a njihov današnjih susret prvi je nakon duže vremena. Plenković i Milanović hladno su se pozdravili uoči svečanosti, pružili su ruke jedan drugom i razmenili nekoliko rečenica.

"Šta je, Plenki, jesi li glasao za mene?", rekao je Milanović misleći na intervju koji je dao Večernjem listu u kojem je predsednik rekao da je "premijer sigurno na nekim izborima glasao za njega".

Međutim, usledio je zanimljiv odgovor Plenkovića: "E moj Zoki, ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao", preneo je Jutarnji list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: