Marković: Gnusne laži Tepić o meni i mojim saradnicima

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider JS Dragan Marković Palma odbacio je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

Izvor: Tanjug
Podeli
Printscreen/TV Prva
Printscreen/TV Prva

On je odbacio optužbe o navodnim snimcima i fotografijama maloletnica u mobilnom telefonu jednog od njegovih najbližih saradnika i istakao da je reč o ''najnovijoj gnusnoj i odvratnoj laži'' koju je Tepić plasirala.

"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Dodao je da će tražiti psihijatrijsko veštačenje Marinike Tepić zbog optužbi koje je iznela na njegov račun i ponovio da u Jagodini niti u bilo kom mestu gde je putovao i "vodio delegacije" nije bilo sumnjivih žurki, osim, kako kaže, zvaničnih večera kojima su prisustvovali i predstavnici medija.

"Današnju njenu konferenciju za novinare kockari bi nazvali blefom, a ja ne mogu tako da je nazovem, jer je po ko zna koji put najgrublje, najgnusnije, najodvratnije napala i mene i moje najbliže saradnike, a napala je i policiju i Tužilaštvo", naveo je Marković.

Na navode Tepićeve da je jedan svedok podneo krivičnu prijavu protiv Markovića, odgovara da ga je tužio "kriminalac, kradljivac automobila i lažov", a ne svedok.

"On nije svedok ničega, jer ničega nije bilo. Može samo da svedoči o svojim krađama, kako je i gde i kome krao automobile i ko zna šta još", naveo je Marković.

Povodom navoda Marinike Tepić reagovala je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević.

Jakovljević tvrdi da jeTepić danas zloupotrebila pretnje predstavnica jedne opozicione grupe građana njoj (Jakovljevićevoj) da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike njene maloletne ćerke.

Jakovljević je u pisanoj izjavi navela da je slučaj prijavila policiji, koja je obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, i da je ta žena pritvorena i da joj je oduzet telefon o kome Tepić govori.

"Tepić je danas zloupotrebila moju maloletnu cerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost moje privatne situaciju odraziti na moje dete", navela je Jakovljević, uz poruku Tepić da prestane da "laže građane Srbije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu