Radovi na više deonica u zemlji

"Putevi Srbije" saopštili su da se na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu do 21. aprila izvode radovi, uz naizmenično propuštanje vozila.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/elenathewise
Foto: Depositphotos/elenathewise

Radovi se vrše u sklopu privremene sanacije klizišta "Duboko".

Takođe, na auto-putu E-75, kod petlji Nova Pazova - Inđija, u smeru od Beograda ka Novom Sadu do 21. aprila izvodiće se radovi na redovnom održavanju..

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Na auto-putu E-80, u smeru Niš-Dimitrovgrad, u tunelu "Sarlah" u oba smera, izvode se radovi na sistemu za odvodnjavanje.

Za saobraćaj su zatvorene vozne saobraćajne trake, u oba smera, do 30. aprila.

Na deonici Bačka Topola - Senta do 23. aprila od 7.00 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, kod petlji Grdelica - Vladičin Han, na lokaciji Momin kamen, do 1. juna izvode se radovi na održavanju.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš - Vranje, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje - Niš.

"Putevi Srbije" su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije,na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 246 idi na stranu