"Biće produženo"

Dr Branislav Tiodorović izjavio za TV Prva da u ponedeljak, kada bude izvršen novi presek stanja, broj novozaraženih neće pasti onoliko da se mere ublaže.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 18.03.2021.

09:27

Screenshot TV Prva

Prema rečima dr Tiodorovića, inače člana Kriznog štaba i onog njegovog dela koji je tražio dvonedeljo zatvaranje, Srbija se nalazi u kampanji za vakcinaciju i u okviru koje je najvažnije da se sve mere koje su donesene ikada moraju poštovati bez presedana.

"Da smo samo nakon Sretenja sproveli mere u potpunosti, bila bi situacija bolja. Niko nije kao mi otvorio skijališta", istako je on.

Ekonomija jeste važa, objašnjava on ali i dodaje da nema ekonomije bez zdravlja ljudi, niti zdravlja judi bez ekonomije.

Upitan da li i on misli da bi vakcinisanima trebalo dati neka veća prava u smislu da im bude dozvoljeno da se okupljaju, za razliku od nevakcinisanih građana, dr Tiodorović kaže da ako je sve u skladu sa zakonom "da".

"Ako je u skladu sa kampanjom vakcinisanja i zakonom, u smislu pozvati ljude da koriste sve blagodeti normalnog života, da. Ja sam za poštovanje ljudskih prava", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: