Samoubilački napad terorista u Bagdadu: Poginulo najmanje 28 osoba

Najmanje 28 osoba je ubijeno, a najmanje 73 su povređene u dva bombaška samoubilačka napada koja su se danas dogodila na pijaci u Bagdadu, javljaju agencije.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2021.

11:10

Samoubilački napad terorista u Bagdadu: Poginulo najmanje 28 osoba
EPA/AHMED JALIL

Policijski zvaničnici rekli su da su se dve eksplozije dogodile u centralnom delu Bagdada, a iračka državna televizija javila je da je reč o samoubilačkim bombaškim napadima, kao i da se mnogi od ranjenih osoba nalaze u teškom stanju i da je pričinjena veća materijalna šteta.

Rojters je preneo da je napadač samoubica koji je imao prsluk sa eksplozivom ubio sedam ljudi i 16 povredio na centralnom bagdadskom trgu, pozivajući se na policiju i zdravstvene zvaničnike.

Policijski izvori su saopštili su da bi broj žrtava napada na prepunoj pijaci na bagdadskom trgu Tajaran mogao porasti jer su neki ranjeni bili u kritičnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: