Završeno suđenje za ubistvo u "Nani", presuda 22. decembra

Viši sud u Beogradu zakazao je za 22. decembar objavljivanje presude nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku Nedeljku Grboviću.

Izvor: B92

Petak, 04.12.2020.

13:14

Završeno suđenje za ubistvo u
Foto: Depositphotos, Kuzmafoto

Danas je okončano suđenje.

Na današnjem suđenju tužilaštvo i odbana izneli su završne reči, nakon čega je sud zakazao objavu presude.

Grboviću se sudi povodomn optužbi da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba.

Sudski, veštačesnjem je utvrđeno da je Grbović kriitičnom prilikom bio u afektu gneva srednjeg intenziteta, dok je stručni savetnik odbrane Milutin Nenadović zadržao stav da je bio u afektu straha visokog intenziteta.

Grbović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, a u ovom slučaju sudi se još trojici optuženih za krivično delo učestvovanje u tuči.

To su Stevan Dukić, Stefan Šapurić i Miloš Tančev.

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u ranim jutarnjim časovima, u decembru 2017. godine ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen.

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: