Ranije - Marinika Tepić: Ako se ja pitam, neće biti član; Ipak - Nikola Jovanović član SSP-a? FOTO

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Stranke slobode i pravde Voždovac pojavile su se slike na kojima se, prema tvrdnjama, vidi Nikola Jovanović.

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2020.

23:13

Default images

Kako navodi jedan korisnik Tvitera, koji je ove fotografije i podelio, "džaba najave Marinike Tepić da Nikola Jovanović neće biti član SSP-a, izgleda da se ona ništa ne pita u toj stranci".

Ranije ove godine, kada je Nikola Jovanović napustio Narodnu stranku Vuka Jeremića, pojavile su se informacije nakon zajedničkih fotografija sa Draganom Đilasom, da će Jovanović postati član nove Stranke slobode i pravde.

To je tada demantovao predsednik SSP.

“Kao što znate, Nikola Jovanović se povukao iz politike zbog neprikladnih reči koje je koristio u toku tajno snimanog kafanskog razgovora. Podneo je ostavku i na mesto odbornika, što je retkost u srpskoj politici. Kako bi neko ko se povukao iz politike mogao da dođe u SSP da bi se bavio politikom? Nikako”, rekao je on tada.

Podsetimo, na pomenutom snimku,Jovanović čak vređa potpredsednicu SSP Mariniku Tepić, koristeći vulgarna poređenja. Ona je tada rekla da Nikola Jovanović, donedavni potpredsednik Narodne stranke (NS), nije član SSP-a i da, ako se ona bude pitala, to neće ni postati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: