"Ovo je ozbiljno, ima probleme sa disanjem"

Bela kuća je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje predsednika SAD Donalda Trampa, prenose američki mediji.

Izvor: B92

Subota, 03.10.2020.

02:18

Foto: EPA/EFE/Oliver Contreras

Trampov savetnik je rekao da postoji razlog zašto je predsednikovo stanje zabrinjavajuće, navodi novinar CNN Džim Akosta na svom Tviter nalogu.

"Ovo je ozbiljno", tvrdi izvor CNN i dodaje da je Tramp vrlo umoran i da pomalo ima probleme sa disanjem. Bela kuća i dalje tvrdi da će Tramp biti dobro.

Kako navodi Akosta, jedan zvaničnik Bele kuće naveo je da je Trump "umoran", ali da se stanje ne pogoršava i istakao da javnost ne bi trebalo da bude uznemirena i da Tramp situaciju shvata "vrlo ozbiljno“. Bela kuća planira da javnost redovno obaveštava o njegovom stanju. Podsetimo, predsednik SAD prebačen je u Nacionalni vojno-medicinski centar Valter Rid. Tramp, koji je oboleo od korona virusa, će raditi iz predsedničke kancelarije u Volter Ridu sledećih nekoliko dana, kaže se u saopštenju Bele kuće. Sam Tramp oglasio se na svojoj omiljenoj mreži, Tviteru, i poručio da se oseća dobro i da odlazi u bolnicu iz predostrožnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: