U saobraćajnoj nesreći kod Štipa povređeno 13 osoba, od kojih su 11 migranti

Trinaeset osoba je povređeno u sudaru dva automobila kod Štipa, u kojem su u jednom prevoženi migranti, javili su večeras makedonski mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 12.07.2020.

23:38

U saobraćajnoj nesreći kod Štipa povređeno 13 osoba, od kojih su 11 migranti

Portparoka štipske policije Gordana Panajotova je potvrdila da su u nesreći kod sela Lakavica učestvovala dva vozila, ali je rekla da ne može da kaže više detalja jer je uviđaj u toku.

Prema informacijama agencije MIA sa mesta nesreće, sudarila su se dva mercedesa, a migranti su transportovani i u prtljažniku.

U bolnici u Štipu je hospitalizovano 11 migranata i dve makedonske državljanke, rekao je direktor te medicinske ustanove Elen Georgiev, dodajući da je prvi utisak dežurnih lekara da nikom od povređenih nije ugrožen život.

Prema prvim informacijama, radi se o migrantima iz Pakistana, a povredjeni će biti primljeni na dva odeljenja – na ortopediju i na hirurgiju.

Georgiev je dodao da će u toku noći povredjeni migranti biti testirani na kovid 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: