"Rano je da bi se izgovarala reč bojkot"

Maja Gojković kaže da je rano da bi se izgovorarala reč bojkot i da veruje da će veliki broj partija izaći na izbore u martu naredne godine.

Izvor: B92

Nedelja, 13.10.2019.

15:25

Ilustracija: EPA-EFE/ Armando Babani

Predsedsednica Parlamenta Srbije je na konferenciji povodom otvaranja 141. skupštine Interparlamentarne unije rekla da se nada da će u novembru u drugoj rundi razgovora uz posredstvo Parlamenta Evropske unije učestvovati sve stranke koje imaju određenu političku snagu iako neke od njih bojkotuju rad Parlamenta Srbije.

U drugoj rundi razgovora biće reči o medijima i atmosferi u Skupštini.

"Kao što vidite, čitava međunarodna zajednica bez obzira da li je Evropski parlament u pitanju ili su u pitanju neke druge parlamentarne organizacije smatraju da je jedino pravo mesto za razgovor svake vrste i rešavanje bilo kakvih nesuglasica upravo u parlamentu i da samo dijalog može da dođe do zajedničkog cilja", rekla je Gojković.

Ona je dodala da je u svakom trenutku "potpuno otvorena" da razgovara sa poslanicima koji trenutno bojkotuju rad kako bi videli šta mogu da urade da unaprede rad Parlamenta pred kraj trenutnog saziva s obzirom da su izbori u martu naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: