Produžetka raspusta za đake u Prijepolju neće biti

Produžetka raspusta za đake osnovnih i srednjih škola u Prijepolju neće biti, tako da će se učenici vratiti uz ponedeljak, 18. februara u klupe.

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

12:47

Produžetka raspusta za đake u Prijepolju neće biti
Ilustracija: Thinkstock

Uprkos preporuci Vlade Srbije da lokalne samouprave donesu odluku o prekidu obrazovno vaspitnog rada u narednoj sedmici, to se u Prijepolju nije desilo, jer, kako pojašnjavaju iz nadležnih službi, epidemiološka situacija na teritoriji te opštine je dobra, prenosi Glas Zapadne Srbije.

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Užicu hospitalizovano je 58 pacijenata koji imaju simptome slične gripu, a na Centralnoj intenzivnoj nezi smešteno šest, od kojih su četvoro životno ugroženi, saopšteno je iz Zdravstvenog centra Užice, navodi GZS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: