Andrija Drašković doživeo infarkt

Kontroverznom biznismenu Andriji Draškoviću pozlilo je jutros na Kopaoniku i on je hitno prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu, nezvanično saznaje "Blic".

Izvor: Blic, Tanjug
Podeli
screnshot
screnshot

Prema nepotvrđenim informacijama, on je imao srčanih problema, a zbrinut je na koronarnoj jedinici Internog odeljenje te zdravstvene ustanove.

Zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju nema, a izvor "Blica" u Opštoj bolnici je rekao da je Drašković imao infarkt i da se nalazi pod konstantnim nadzorom lekara.

Direktor novopazarskog zdravstvenog centra dr Meho Mahmutović, izjavio je za Tanjug da se Andrija Drašković nalazi u koronarnoj jedinici te bolnice.

Kako je naveo, očekuje se posle podne organizuje njegov transport za Beograd.

"Odmah po prijemu u Opštu bolnicu Novi Pazar, pacijent Andrija Drašković je hitno smešten na odeljenje intenzivne nege, takozvanu koronarnu jedinicu, gde je odmah uključena tromboliza, nakon čega je uspostavljena reperfuzija i trenutno se pacijent nalazi u dobrom opštem stanju", rekao je Mahmutović.

On kaže da Draškovića očekuje transport za Beograd nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja.

"Po planu je predviđeno da se preveze u tercijarnu ustanovu u Beogradu, gde će se uraditi koronarografija i eventualno postavljanje stenta", zaključio je Mahmutović.

strana 1 od 146 idi na stranu