Andrija Drašković doživeo infarkt

Kontroverznom biznismenu Andriji Draškoviću pozlilo je jutros na Kopaoniku i on je hitno prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu, nezvanično saznaje "Blic".

Izvor: Blic, Tanjug

Ponedeljak, 11.02.2019.

14:31

Andrija Drašković doživeo infarkt
screnshot

Prema nepotvrđenim informacijama, on je imao srčanih problema, a zbrinut je na koronarnoj jedinici Internog odeljenje te zdravstvene ustanove.

Zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju nema, a izvor "Blica" u Opštoj bolnici je rekao da je Drašković imao infarkt i da se nalazi pod konstantnim nadzorom lekara.

Direktor novopazarskog zdravstvenog centra dr Meho Mahmutović, izjavio je za Tanjug da se Andrija Drašković nalazi u koronarnoj jedinici te bolnice.

Kako je naveo, očekuje se posle podne organizuje njegov transport za Beograd.

"Odmah po prijemu u Opštu bolnicu Novi Pazar, pacijent Andrija Drašković je hitno smešten na odeljenje intenzivne nege, takozvanu koronarnu jedinicu, gde je odmah uključena tromboliza, nakon čega je uspostavljena reperfuzija i trenutno se pacijent nalazi u dobrom opštem stanju", rekao je Mahmutović.

On kaže da Draškovića očekuje transport za Beograd nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja.

"Po planu je predviđeno da se preveze u tercijarnu ustanovu u Beogradu, gde će se uraditi koronarografija i eventualno postavljanje stenta", zaključio je Mahmutović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: