Sreda, 06.02.2019.

20:34

Vučić spotom najavio kampanju VIDEO

Posebnim spotom predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je početak kampanje "Budućnost Srbije".

Izvor: Tanjug

Vučić spotom najavio kampanju VIDEO
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Bućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići, bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investicije i ekonomski napredak, poruka je spota.

To je budućnost za koju se, navodi se, bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U kampanji "Budućnost Srbije", predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

"Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Pčinjskog okruga", navodi se u spotu.

Predsednik sutra započinje kampanju "Budućnost Srbije" u Pčinjskom okrugu.

Kako je najavljeno, Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje o tome šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno od 2012. godine do danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: