HR: Policajac pucao na krijumčara koji ga je napao

Policajac u Istri pucao je u gume automobila u kome se nalazio krijumčar koji je nasrnuo na njega.

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

08:41

HR: Policajac pucao na krijumčara koji ga je napao

To se dogodilo u petak popodne na autoputu Istarski ipsilon u centralnoj Istri, a nakon toga krijumčar je uspeo da pobegne, prenosi Hina.

Do incidenta je došlo kada je policija pokušala da zaustavi vozilo koje se kretalo u pravcu Pazina za koje su imali dojavu da se dovodi u vezu s mogućim krijumčarenjem ljudi, i kada je vozač umesto da zaustavi, povećao brzinu.

Međutim, kada je naišao do dela puta na kome se izvode radovi, zaustavio je vozilo i iz njega su izašle četiri osobe i pobegle u obližnju šumu.

Kada je policajac prišao vozilu, vozač koji je ostao u automobilu, krenuo je prema policajcu, koji je onda pucao u gume.

Ipak, vozač je uspeo da pobegne.

Tokom večeri policija je uspela da pronađe osobe koje su pobegle iz automobila i ustanovljeno je da se radi o osobama sa Kosova, dok se za vozačem i dalje traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: