Nasilnicima iz Beton hale suđenje odloženo za 11. januar

Početak suđenja desetorici okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, odložen je za 11. januar pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.12.2018.

14:19

Nasilnicima iz Beton hale suđenje odloženo za 11. januar
Foto: Tanjug/AP

Na suđenje su došli svi okrivljeni koji se sada brane sa slobode, ali je suđenje moralo da se odloži jer odbrani nisu dostavljeni svi dokazi iz optužnice.

Optuženi u ovom slučaju su J. M. (25), K. B. (31), C. I. (19), M. H. (25), P. K. (25), M. C. (24), S. B. (26), A. V. (27), M. M. (36) i M. V. (30).

Četvorica se nalaze u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor (nanogicu) od 1. novembra, a dvojici je izrečena zabrana napuštanja boravišta.

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu “Komitet” pretukli radnike obezbeđenja, nekoliko ljudi i lomili inventar.

U Prvom osnovnom tužilaštvu ranije je saopšteno da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom dogadaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat upalo 15 muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.

Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su počeli da lome inventar.

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: