Blic: Radojičić novi gradonačelnik Beograda, Vesić zamenik

Direktor i hirurg Univerziteteske dečje klinike u Beogradu dr Zoran Radojičić biće novi gradonačelnik Beograda, piše “Blic”.

Izvor: B92

Nedelja, 03.06.2018.

23:39

Blic: Radojičić novi gradonačelnik Beograda, Vesić zamenik
Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

Osim toga, oni ističu da će dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić biti njegov zamenik, a Andrija Mladenović pomoćnik.

To je, kako objašnjava sagovornik beogradskog lista, ideja lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koju će šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović da predloži na sednici stranke u ponedeljak.

Izvor “Blica” iz vrha SNS kaže da je predlog da Radojičić bude gradonačalnik "ispunjavanje obećanja koje je SNS dao Beograđanima u predizbornoj kampanji".
Podsećamo, Radojičić je bio prvi na listi SNS za beogradske izbore.

“Blic” ističe da će u gradskoj upravi biti i bivši košarkaš Goran Grbović, kao i da neće biti Irene Vujović.

Proteklih meseci kao kandidat za mesto gradonačelnika pominjala se i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, ali "Blic" ističe da ona neće biti deo novog vrha gradske vlasti jer joj je "potrebno još iskustva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: