Mihajlovićeva: Predsedniče Nikoliću...

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović pozvala je Tomislava Nikolića da javno kaže da li će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2017.

10:23

Mihajlovićeva: Predsedniče Nikoliću...

Kako se navodi, članica Predsedništva SNS je reagovala na pisanje pojedinih medija da će se aktuelni predsednik Srbije kandidovati za novi mandat.

“Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od Tomislava Nikolića. Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS i Aleksandra Vučića. Ali, ako je tačno, onda je ovo početak tužnog kraja jedne političke karijere osnivača SNS Tomislava Nikolića. Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato, predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite“, navodi se u saopštenju.

Prethodno je iz SNS saopšteno da će kandidat te stranke za predsednika Srbije biti predsednik stranke i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Ipak, na Sretenje je objavljeno da će u trku za novi mandat i Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: