MK: Nađene veće količine oružja

Makedonska policija je u akciji u tetovskom selu Poroj otkrila i zaplenila veliku količinu oružja i municiju u dve privatne kuće.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

22:44

Default images

Kako je saopšteno iz Službe unutrašnjih poslova u Tetovu, racija je izvedena u vezi sa razbojništvima koja su se dogodila u regionu u toku ove godine.

U kući 20-godišnjeg I.A. policija je u plakaru, u jednoj od soba, pronašla automatsku pušku, lovačku pušku, dva okvira sa 38 metaka, kaiš sa 11 patrona, metalni pendrek i gumenu policijsku palicu.

Pošto je osumnjičeni u bekstvu, u pritvoru je zadržana njegova majka.

U još jednoj raciji u kući 28. godišnjeg A.K. iz istog sela pronađeni su pištolj sa 16 metaka, dve torbe sa šest granata, dvogled, automatsko oružje nepoznate marke i kalibra jugoslovenske proizvodnje, gasni pištolj, prigušivač, šest mobilnih telefona i fantom kapa.

Te osobe su od ranije poznate policiji po umešanosti u kriminalne aktivnosti i protiv njih biće podnete prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: