CG: Sukob opozicije zbog Nikolića

Opozicione stranke u Crnoj Gori SNP i NSD sukobile su se zbog poziva Tomislava Nikolića prosrpskim strankama u CG da se posvete boljem životu građana.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2013.

11:10

Default images

Predsednik SNP-a Srđan Milić rekao je, u intervjuu podgoričkoj televiziji "Montena", da je NSD partija kojoj "stižu instrukcije van Crne Gore" i da je "zalutala na političkoj sceni" u Crnoj Gori.

Milić je kazao da je Nikolić takvu preporuku uputio upravo NSD-u, jer se pri službenoj poseti Crnoj Gori sastao s predsednikom te stranke Andrijom Mandićem.

"Da je to nama htio da kaže, tražio bi susret s nama, a ne s Novom srpskom demokratijom", rekao je Milić. Funkcioner NSD-a Slaven Radunović izjavio je da je Milićeva izjava pokušaj "sitnog šićarenja" za SNP.

Prema njegovim rečima, Milić nanosi štetu jedinstvu opozicije u Crnoj Gori, što je, navodno, pokazao nakon lokalnih izbora u Nikšiću, prilikom pregovora o formiranju tamošnje vlasti, ali i sada, upravo pomenutom izjavom o NSD-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: