Zubin Potok: Povređene 22 osobe

Ekipe Doma zdravlja Zubin Potok zbrinule su od jutros 22 osobe povređene u akciji uklanjanja barikada na severu Kosova. Tri osobe teže povređene.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2011.

13:32

Default images

Upravnik te zdravstvene ustanove Borivoje Jakšić kaže da su svi povređeni zadobili povrede od suzavca i zbrinuti su na terenu, gde se nalaze ekipe Doma zdravlja.

Troje teže povređenih, koji su izgubili svest, prevezeno je u Dom zdravlja u Zubin Potok, kazao je Jakšić.

Jakšić je dodao da među povređenima ima i žena.

Akcija uklanjanja barikada i postavljanja punktova za kontrolu vozila sprovedena je u blizini prelaza Brnjak i u opštini Zubin Potok.

Pripadnici Kfora u saradnji sa Euleksom počeli su rano jutros najavljenu akciju uklanjanja barikada, jer juče sa čelnicima četiri srpske opštine na severu Kosova nije postignut dogovor da se misijama dozvoli slobodno kretanje.

Osam vojnika Kfora je povređeno u akciji uklanjanja barikada koje su Srbi postavili na severu Kosova, saopštila je danas pres služba međunarodnih snaga, koja je dodala da su povrede zadobili od suzavca, dima i aparata za gašenje požara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: