Malovićeva: Cela istina o atentatu

Beograd -- Snežana Malović kaže da je pravosuđe dužno i porodici i građanima Srbije da pruži odgovor na pitanje ko je sve učestvovao u zaveri protiv Zorana Đinđića.

Izvor: B92
Podeli

Ministarka pravde je rekla da je ubistvo premijera Đinđića najteži zločin u savremenoj političkoj istoriji.

"Nadam se da je ovo početak davanja svih odgovora na pitanja koja su do danas ostala otvorena u vezi sa ubistvom srpskog premijera Zorana Đinđića", rekla je ona.

"Pronalaženje dokaza i rasvetljavanje ovog slučaja nije nimalo lako, ne samo zbog prirode krivičnog dela nego i zbog činjenice da je mnogo vremena izgubljeno", rekla je Malovićeva u izjavi za B92 povodom današnjeg hapšenja pripadnika JSO.

"U periodu kada su dokazi još bili sveži došlo je do promene vlasti, dakle 2004. istraga nije tapkala u mestu - nego je nije ni bilo", podsetila je ona.

"Ipak, upornim radom sigurna sam da će se pronaći svi dokazi i da ćemo poslati jasnu poruku da ovakvi zločini nikada ne zastarevaju, te da će svi krivci sigurno biti izvedeni pred lice pravde", poručila je ministarka pravde.

Svet

Moldavija: Uranijum za Afriku

Kišinjev/Vašington -- Kriminalci iz Moldavije osumnjičeni za prodavanje uranijuma teroristima u severnoj Africi. Uhapšeno troje kriminalaca. Izveštaj o slučaju pred Senatom SAD.

Svet utorak 27.09. 10:20 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu