Utorak, 16.01.2001.

08:25

MILOSEVICU ORDEN OD 637 GRAMA ZLATA

Izvor: B92

Default images
Bivsi predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milosevic je, po svemu sudeci, u novembru 1999. godine prikacio na svoje grudi orden Jugoslavije od 637 grama zlata, vredani vise od 30.000 maraka, pise "Blic" u utorak, pozivajuci se na informacije iz Zavoda za izradu novcanica i kovanog novca. Kako prenosi SRNA, list navodi da je orden iz kovnice 25. novembra 1999. godine preuzeo predstavnik Vojnog kabineta tadasnjeg predsednika SRJ. Uz napomenu da se orden Jugoslavije prema Zakonu o odlikovanjima SRJ automatski dodeljuje predsedniku SRJ stupanjem na tu duznost, list istice da je ova zakonska odredba usvojena posle izbora Slobodana Milosevica na mesto predsednika SRJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: