EKSPERTSKI TIM OPOZICIJE - DOGOVOR ZA VIKEND

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2000.

19:11

Default images
Ekspertski tim opozicije, bez Srpskog pokreta obnove, zaduzen za utvrdjivanje kriterijuma za izradu zajednickih izbornih lista u vojvodjanskim opstinama, najavio je da ce postici konacni sporazum do kraja nedelje. “Posle 4 sata sastancenja, dogovorili smo se da stranacke centrale donesu odluku o izgledu lista za 8 vojvodjanskih opstina, a to su najveca mesta u pokrajini, poput Novog Sada, Subotice ili Zrenjanina i Kikinde. U ostalih 37, odlucivace lokalna rukovodstva”, rekao je za B2-92 sef tima, Zarko Korac, prenoseci rezultate danasnjih opozicionih konsultacija kaze da se trazi kompromis: "Nastavicemo da radimo tokom vikenda. Optimista sam, ulozili smo puno vremena i truda - i ja se nadam da cemo, konacno, ovaj mucni posao zavrsiti do utorka. I konacno ce lideri opozicije moci da naprave dogovor demokratske opozicije da izadje zajedno na lokalne izbore. To bi bio izvanredan dan za Srbiju u ovim mutnim i teskim vremenima i prilicno los znak za rezimsku stranu, sto me raduje, naravno", kaze Korac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: