Kostunica odgovorio Otporu

Izvor: B92

Utorak, 09.07.2002.

18:28

Default images

Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica ponovio je u utorak da "nikada nije naredio upad u bilo koju ustanovu Vladu Srbije" i istakao da da to nisu ucinili ni njegovi savetnici.

U pisanom odgovoru pokretu "Otpor", koji je od Kostunice zatrazio odgovor o tome da li je Vojsci Jugoslavije naredio upad u zgradu Vlade Srbije proslog juna, Kostunica je naveo da je za to pitanje "Otpora" saznao iz danasnjih novina i ponovio da je i ministru policije Dusanu Mihajlovicu jos 27. juna odgovorio da nikada nije naredio upad u bilo koju vladinu ustanovu, niti su to ucinili njegovi savetnici.

U odgovoru pokretu "Otpor", Kostunica je istakao da "kada postoje indicije da je predsednikova bezbednost ugrozena..., kao sto su postojale u ovom slucaju, VJ je duzna da proveri sve okolnosti".

Kostunica je izrazio nadu da ce Anketna komisija jugoslovenske skupstine raspravljati "o svim ostalim pitanjima u vezi sa nacionalnom bezbednoscu, drzavnom tajnom, kao i razlicitim metodama pomocu kojih oni mogu biti ugrozeni, ukljucujuci i prisluskivanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: