Izbor revizora za NIS 31. jula

Nezavisni revizor, koji će preispitati poslovanje NIS u 2008. godini, trebalo bi da bude izabran na sednici Upravnog odbora te kompanije 31. jula.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.07.2009.

11:54

Default images

Član Upravnog odbora Naftne industrije Srbije Nikola Martinović rekao je da bi revizor taj posao trebalo da završi do 30. septembra kada, prema Zakonu o privrednim društvima, ističe rok za podnošenje finansijskog bilansa za prošlu godinu.

On je napomenuo i da će na sednici Upravnog odbora biti reči o investicionim planovima NIS-a.

Revizor bi trebalo da utvrdi da li je NIS u prošloj godini poslovao sa dobitkom od 2,3 milijarde, kako je tvrdilo ranije rukovodstvo kompanije, ili sa gubicima od oko osam milijardi dinara, kako je pokazao izveštaj revizora KPMG, koga je angažovao ruski “Gasprom”, novi većinski vlasnik NIS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: