"Da sam izdržao do kraja godine"

Centralna tema novina, obrađena na velikom broju stranica, jeste hapšenje Karadžića, kao i gde se sve kretao i kako je živeo.

Izvor: Beta, Blic

Sreda, 23.07.2008.

01:42

Default images

List "Blic" piše da je Karadžić uhapšen preksinoć u Batajnici u autobusu broj 73, da nije pružao otpor i da je tvrdio da se zove Dragan Dabić, ali da kod istražnog sudije nije negirao identitet. Izvor lista navodi da je u razgovoru sa istražnim sudijom rekao: "Eh, žao mi je samo što nisam izdržao do kraja godine. Haški tribunal bi do tada bio zatvoren i bio bih miran do kraja života".

"Blic" navodi i da je lociran pre mesec dana i da je za to vreme promenio četiri stana u Beogradu.

Takođe, Blic piše da je u poslednjih godinu dana redovno posećivao jednu kafanu na Novom Beogradu gde su se održavale guslarske večeri i gde su držali uramljene slike Karadžića i Ratka Mladića. Vlasnik kafane tvrdi i da je Karadžić jednom svirao na guslama.

Karadžić je imao i svoj sajt na kom je ostavio i dva broja mobilnih telefona, pišu "Večernje novosti".

Na elektronskoj prezentaciji pod imenom Dragan David Dabić nudio je lekarsku pomoć i tretmane za razne probleme: seksualne smetnje, depresiju, dijabetes, astmu, epilepsiju, autizam.

Sportistima, poslovnim ljudima, biznismenima Karadžić je sa svojim terapijama nudio rešavanje svih životnih teškoća, a njegova osnovna poruka sa sajta bila je - uvek ima pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: