"Ikodinovićevo stanje nepromenjeno"

Načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov kaže da je zdravstveno stanje povređenog vaterpoliste Danila Ikodinovića nepromenjeno u odnosu na jučerašnji dan

Izvor: B92

Subota, 05.07.2008.

18:15

Default images

Đermanov je rekao da je Ikodinoviću danas ponovo previjena povređena ruka, kao i da je zapaženo poboljšanje drugih povreda koje je zadobio prilikom pada sa motora. On je naveo da je stanje povređene desne ruke i dalje kritično, ali je dodao da lekari gaje nadu da će opstati i da neće morati da se amputira.

"Još uvek ne možemo dati definitivnu procenu, nema poboljšanja, ali je najvažnije da nema ni pogoršanja njegovog stanja", kazao je Đermanov.

Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović primljen je 28. juna u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama krvnih sudova ruke, opasnim po život.

On je povređen u saobračajnoj nesreći kada je vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: