MILOSEVIC ODBIO DA PRIMI SONJU BISERKO

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2001.

21:22

Default images
Bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic odbio je da u cetvrtak u zatvoru primi predstavnike Helsinskog odbora za ljudska prava, pisu "Vecernje novosti" od cetvrtka. "Neka se izmotavaju na nekom drugom mestu", porucio je Milosevic preko svog advokata Tome File, kada je cuo da zeli da ga poseti Sonja Biserko. Kako prenosi Srna, u tekstu se navodi da je Milosevic potom braniocu izdiktirao izjavu u kojoj se kaze da "ako se interesuju za ljudska prava, onda neka idu na Kosovo gde se vrsi genocid nad srpskim narodom pod okriljem UN". "Ako ih pak, zanimaju moja ljudska prava, neka se onda raspitaju i neka mi odgovore zasto sedim bez dokaza u zatvoru vec dva meseca", naveo je Milosevic u izjavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: