SPS NE OCEKUJE HAPSENJE MILOSEVICA

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2001.

15:00

Default images
Portparol Socijalisticke partije Srbije Perisa Simonovic izjavio je da "ne ocekuje da ce bivsi predsednik Slobodan Milosevic biti uhapsen i izrucen Haskom tribunalu". "S novim vlastima je sve moguce, a SPS je uveren da se u slucaju Slobodana Milosevica i izrucenja Haskom tribunalu kriju politicke izmisljotine", rekao je Simonovic u cetvrtak na konferenciji za novinare. On je istakao da se SPS i Slobodan Milosevic "ne plase nove vlasti" i ocenio da je "nemoguce pratiti gde su granice bezumlja nove vlasti". "Kidnapovanje i izrucenje ratnog predsednika SO Prijedor Milomira Stakica Haskom tribunalu cin je bescaca vlasti u Beogradu", rekao je portparol SPS. On je dodao da je ministar pravde Srbije Vladan Batic "davao nemuste izjave u vezi s hapsenjem i izrucenjem Stakica". "Tesko je na takav prljav cin staviti potpis, ali je neko u Srbiji stao iza tog cina, sto ovu vlast stavlja sa one strane pozitivnog razresavanja odnosa na prostoru bivse Jugoslavije", ocenio je Simonovic, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: