24 sata na poslu

Predsednik G17 plus Mlađan Dinkić započeo je jutros u sedam sati akciju "24 sata na poslu", u okviru predizborne kampanje.

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2006.

15:30

Default images

Tokom akcije će obići više ustanova i poslovnih organizacija, saopštio je G17 plus. Dinkić je do podne obišao gradilište na Miljakovcu, Nacionalnu službu za zapošljavanje, Narodnu biblioteku, kao i centralnu kancelariju Rajfajzen banke.

Tokom akcije, predsednik G17 plus se kroz razgovor sa zaposlenima i nezaposlenima upoznaje sa njihovim problemima i potrebama institucija i organizacija koje obilazi, naglašavajući da je stavljanje stručnosti ispred politike osnovni uslov da se ojača srpska ekonomija i poveća zaposlenost, ističe se u saopštenju.

G17 plus je saopštio da tom akcijom želi da skrene pažnju javnosti, a posebno drugih političkih stranaka, na činjenicu da se, "ukoliko želimo jaču ekonomiju i više radnih mesta, stvari u Srbiji moraju brže kretati, a problemi brže rešavati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: