Tomanović ne sarađuje s Kejom

Izvor: B92

Subota, 18.09.2004.

15:25

Default images

Ni odlaganje procesa protiv Slobodana Miloševića na 4 nedelje po svemu sudeći neće pomoći advokatu Stivenu Keju.

Prema poslednjim informacijama, Miloševićevi saradnici odbili da sarađuju sa Kejom. Pravni zastupnik bivšeg predsednika Srbije Zdenko Tomanović kaže da neće sarađivati sa advokatom Stivenom Kejom. Tomanović je za B92, međutim, naveo da će sve podatke o svedocima dati sudijama, ukoliko oni to zatraže.

"Ja neću svoju ulogu pred ovim sudom svesti na to da budem pomoćnik Stivenu Keju ili njegov pravni savetnik, ja sam ovde savetnik Slobodana Miloševića. Moj stav o tome bazira se, pre svega, na mom profesionalnom integritetu, profesionalnoj etici. Sud je dobio od nas i spisak svedoka i sve potrebne podatke i ukoliko sud bude tražio, ili oficir za vezu između optuženog i suda, ako bude zahtevao neke bliže podatke ili bliže informacije o tome o čemu bi trebalo da svedoče svedoci, mi ćemo to sudu dostaviti, a to smo uostalom i do sada radili", kaže Tomanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: