Sindikat EPS-a nastavlja štrajk

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.06.2003.

09:34

Default images

Glavni odbor sindikata EPS-a doneo je odluku da štrajk u tom preduzeću bude nastavljen. Osim toga, odlučeno je i da se preispitaju potezi pojedinih kompanija koje su samostalno prekinule štrajk.

Član Štrajkačkog odbora sindikata Elektroprivrede Srbije Nebojša Jovanović u izjavi za Radio B92 navodi i da će sindikat formirati novi pregovarački tim, kao i da je u ponedeljak uveče moguć nastavak pregovora sa republičkim ministarstvom energetike: "Gospođa Udovički je zauzeta nekom stranom delegacijom, tako da je ostalo otovreno pitanje da li ćemo večeras ući u pregovore. Malo smo konkretizovali štrajkačke zahteve. Mahom se svode na iste, a pošto je pre neki dan Ministarstvo bilo spremno da popusti, mi smo spremni da popustimo ne bi prekinuli sve ovo na opšte zadovoljstvo".

Recimo i to da zahtev da pregovori počnu u ponedeljak uveče, u sindikatu objašnjavaju činjenocom da ako bi pregovori bili odloženi to bi uticalo na čitanje električnih brojila, koje bi trebalo da krene od utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: