OTPORASI RAZGOVORALI SA NACELNIKOM POLICIJE

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2000.

21:52

Default images
Nacelnik policije u Petrovcu na Mlavi Stanisa Vasic obecao je predstavnicima pokreta "Otpor" punu zastitu za akcije koje su uskladjene sa zakonom i zastitu prilikom lepljenja plakata na dozvoljenim mestima, javlja Beta. U razgovoru sa nacelnikom predstavnici "Otpora" protestovali su zbog ucestalih hapsenja clanova tog pokreta i oduzimanja propagandnog materijala. Oni su trazili i da se izbrisu kriminalni dosijei koji su otvoreni u policiji prilikom privodjenja clanova "Otpora". Clanovi "Otpora" su, za uzvrat, obecali da nece lepiti plakate na nedozvoljenim mestima i da ce ukloniti svoj simbol - pesnicu sa sobracajnih znakova. Samo jedan sat nakon razgovora, priveden je aktivista "Otpora" Vladeta Zivotic zbog majice sa znakom "Otpora". On je pusten nakon kraceg razgovora, ali mu nije otvoren dosije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: