Sreda, 25.09.2019.

13:10

Američke snage ubile 11 članova Islamske države

Američke snage ubile su 11 osoba za koje se sumnja da su povezane sa terorističkom Islamskom državom u blizini južnog libijskog grada Murzuk.

Izvor: Tanjug

Američke snage ubile 11 članova Islamske države

To je drug vazdušni napad američkih snaga za manje od sedam dana.

"Vazdušni napad je izvršen kako bi se eliminisali teroristi Islamske države i onemogućili napadi na libanski narod", rekao je general Vilijam Gajler.

Militanti Islamske države povukli su se južno u pustinje Libije, jer su izgubili svoje uporište u Sirtu krajem 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: