Ponedeljak, 15.02.2021.

21:39

Pucnjava u Sarajevu; Buba Koreli: U pogrešno vreme na pogrešnom mestu VIDEO

U ulici Džemala Bijedića u sarajevskom naselju Stup danas oko 16 i 30 sati došlo je do pucnjave u kojoj su povređene dve osobe.

Izvor: B92

Pucnjava u Sarajevu; Buba Koreli: U pogrešno vreme na pogrešnom mestu VIDEO
Foto: Shutterstock/Chaikom

Navodno je pucao na Omara, inače, rođaka Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli, koji je takođe bio s njim, piše Dnevni avaz. Tom prilikom, prema nepotvrđenim informacijama, ranjen je Omar.

"Na lice mesta izašli su policajci te su zatekli dve povređene osobe" dodali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Povređeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, a stepen povreda za sada nije poznat, prenosi Srpskainfo.

Nakon pisanja medija oglasio se i poznati reper koji je naveo da se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

“Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio došlo je do spominjanja mog imena u pojedinim medijima. Našao sam se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa tim događajem koji se danas dogodio”, rekao je Buba Corelli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: