Ponedeljak, 12.06.2023.

12:04

Priveden muškarac koji je ostavio kačket s metkom kod "Ribnikara"

Osoba koja je ostavila kačket sa metkom ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" tokom obeležavanja 40 dana od tragedije privedena je na informativni razgovor u policiju.

Izvor: Blic, Telegraf

Priveden muškarac koji je ostavio kačket s metkom kod
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/bs

Prema prvim informacijama, kako prenose mediji, u pitanju je muškarac, koji je kako se sumnja, ostavio ispred škole kačket s plastičnim metkom.

Vlasnik (30) kačketa je, prema tvrdnjama medija, pronađen juče oko 11 časova ispred Treće beogradske gimnazije, koja se nalazi preko puta OŠ Vladislav Ribnikar, a u policiju je došao tokom dana.

On je izjavio da je prethodne večeri bio u obližnjem kafe baru sa prijateljem i da je izgubio kačket prilikom povratka kući. Kačket je kupio pre par godina u Austriji, a brendiran je znakom "ghetto sport by maskulin", da metak nije pravi, već je deo oznake brenda.

Podsetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu "Vladislav Ribnikar" sa očevim pištoljem.

On je upucao čuvara škole D. V. i dežurne učenice, a zatim je ušao u kabinet istorije, gde je ubio pet vršnjaka, a ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: