Utorak, 10.05.2005.

12:08

SPO Kragujevac: Isključeno 10

Povereništvo Srpskog pokreta obnove u Kragujevcu isključilo je 10 članova stranke.

Izvor: B92, Beta

Default images

Isključenja su usledila zbog nepoštovanja programa stranke, statutarnih normi i etičkog kodeksa, saopšteno je iz povereništva. Jednoglasno su isključeni Živko Drašković, Biljana Slavković, Saša Milenić, Vladan Mihajlović, Radoslav Mirković, Dragan Preković, Ivica Samailović, Zlatko Milić, Zoran Palčić i poslanik u Skupštini Srbije Slađan Radovanović.

Povereništvo SPO-a u Kragujevcu, koje ima ovlašćenja raspuštenog Gradskog odbora, pokrenulo je i inicijativu za isključenje potpredsednika stranke Veroljuba Stavanovića, a odluku o tome doneće Sabor stranke koji se održava u subotu u Beogradu.

Isključenim članovima stranke posebno se stavlja na teret da su pokušali da uz pomoć predsednika Nove Srbije Velimira Ilića dobiju podršku članstva i javnosti za osnivanje druge političke organizacije.

Posladnja isključenja samo su nastavak višemesečnih sukoba u Srpskom pokretu obnove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

7 h

Podeli: