Petak, 04.08.2006.

17:14

Lokalni izbori u sedam opština

Predrag Marković je za 1. oktobar raspisao izbore za odbornike i predsednike tri opštine, kao i za odbornike u četiri opštine.

Izvor: Beta

Default images

Izbore za odbornike i predsednike opština je predsednik Skupštine Srbije raspisao u Ubu, Despotovcu i Leskovcu, dok su izbori samo za odbornike raspisani u opštinama Barajevo, Žabari, Gornji Milanovac i Doljevac.

U saopštenju se navodi da rok za izborne radnje počinje u sredu 9. avgusta, a da će izbore za odbornike i predsednike opština sprovesti organi za sprovođenje izbora određeni Zakonom o lokalnim izborima.

Izbori u opštinama Leskovac, Despotovac, Ub i Barajevo poslednji put su održani krajem decembra 2002. godine, nakon što su bile uvedene privremene mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: