U JULU RASPISIVANJE PREDSEDNICKIH IZBORA U CRNOJ GORI?

Izvor: B92

Subota, 15.06.2002.

19:00

Default images
Predsednik Skupstine Crne Gore Vesna Perovic raspisace u drugoj polovini jula predsednicke izbore, na kojima ce glavni rivali biti sadasnji predsednik Milo Djukanovic i ambasador Jugoslavije u Rimu Miodrag Lekic, pisu podgoricke "Vijesti". Kako list saznaje u vrhu koalicije "Zajedno za Jugoslaviju", Socijalisticka narodna partija, Narodna stranka i Srpska narodna stranka ozbiljno razmatraju varijantu da kao svog kandidata predloze ambasadora SRJ u Rimu Miodaraga Lekica.

Procenjuje se da nijedan partijski lider ne bi imao sanse da se suprotstavi Djukanovicu, kao i da ce kampanja, koja je pokrenuta ne bi li Djukanovicu bilo onemoguceno ucesce na izborima, ostati bez rezultata. U takvoj situaciji Lekica u nekim strankama koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" vide kao realnog konkurenta Djukanovicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: