Vučić sa Tajanijem: Hvala vam na prijateljstvu, ministre; Otvara se i poslovni forum Srbija-Italija FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova Italije, Antonijem Tajanijem.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.03.2023.

07:31

Vučić sa Tajanijem: Hvala vam na prijateljstvu, ministre; Otvara se i poslovni forum Srbija-Italija FOTO
Foto: Profimedia

Dvojica zvaničnika učestvovaće nakon sastanka na Forumu za poslovnu i naučnu saradnju Srbije i Italije, a zatim je u 11.30 planirano potpisivanje bilateralnih dokumenata. Planirano je i obraćanje Vučića i Tajanija novinarima.

Vučić je Tajaniju zahvalio na prijateljstvu i ličnom angažmanu da tradicionalno dobri prijateljski i strateški partnerski odnosi dve zemlje budu podignuti na još viši nivo.

"Ponosan sam i privilegovan što sam danas Vaš domaćin i što zajedno organizujemo Forum za poslovnu i naučnu saradnju Srbije i Italije", istakao je Vučić.

"Hvala Vam na prijateljstvu ministre @antoniotajani i ličnom angažmanu da tradicionalno dobre prijateljske i strateške partnerske odnose dve zemlje podignemo na još viši nivo", napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav, uz fotografije sa sastanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: