Antihrist ili "mali demon"? VIDEO

Objavljen je snimak Putinovih propagandista o tome da li je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski antihrist ili "samo mali demon“.

Izvor: B92

Subota, 03.12.2022.

13:15

Antihrist ili
EPA-EFE/Toms Kalnins

Snimak emisije, koja se emituje na ruskoj državnoj televiziji, objavila je na Tviteru Džulija Dejvis, kolumnista Dejli Bista.

"Verujem da pravoslavna crkva treba da proglasi da je Zelenski zvanični dolazak Antihrista. On je zvanični Antihrist. Sa stanovišta pravoslavlja, ovaj čovek je klasični Antihrist“, rekao je ruski politički analitičar Araik Stepanjan.

"Treba zaboraviti prezime Zelenski. Treba ga jednostavno zvati Antihrist. On se dogovorio sa đavolom i ispunjava svoje obaveze po ovom ugovoru. O tome ne može biti diplomatije i bliskosti. Moramo shvatiti da se događa uništenje pravoslavlja i njegovo iskorenjivanje", rekao je on.

"On je samo mali demon"

Drugi gost emisije se nije složio sa ovom tezom. On misli da je Zelenski "samo mali demon".

"Laskate Zelenskom nazivajući ga Antihristom. On je samo mali demon, ali ništa više od toga. Da, on služi Antihristu", rekao je politikolog Aleksandar Kamkin.

Stepanian odgovara da mali demon ne može dovesti do tolikog krvoprolića. "Mali demon to ne bi mogao da uradi", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: