Srpska lista: "Pružamo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću"

Srpska lista pruža punu podršku i podržava svaku izgovorenu reč predsednika Aleksandra Vučića stoji u njihovom saopštenju.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.12.2022.

20:05

Srpska lista:
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Oni ističu da je predsednik na najbolji način razotkrio licemerni odnos međunarodne zajednice prema našem narodu na Kosovu i Metohiji i prema državi Srbiji.

"Oni isti kojima su puna usta vladavine prava i poštovanja zakona danas su pokazali najveći mogući stepen licemerja i nespremnosti da stvari nazovu pravim imenom, samo zato što diktator i ekstremista Aljbin Kurti krši prava srpskog naroda", stoji u saopštenju Srpske liste.

Srpska lista ističe da su svojim ćutanjem evropski lideri nastavljaju praksu odobravanja etničkog progona srpskog naroda, a od danas su direktni saučesnici u nastojanju Aljbina Kurtija da obespravi i protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta.

Naglašava da srpski narod pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za istinu, pravdu i bolji život građana Srbije. U toj borbi predsedniče imate punu podršku Srba sa Kosova i Metohije, jer odavde nema nazad!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: