NOVOM STRANKOM CE RUKOVODITI IZBORNI STABOVI

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2001.

10:44

Default images
Jedan od osnivaca Narodne socijalisticke stranke Novo Vujosevic izjavio je da Momir Bulatovic nece postati predsednik ove stranke i naglasio da ce strankom rukovoditi izborni stabovi koji ce se formirati ovih dana i poceti sa kampanjom za predstojece izbore, javlja SRNA. "Momir Bulatovic se povlaci zauvijek i nece biti predsjednik, a o mogucnosti uvodjenja funkcije pocasnog predsjednika odlucice se na kongresu stranke koji ce biti odrzan poslije izbora" - rekao je Vujosevic za "Glas javnosti" od cetvrtka. Navodeci da je nova stranka formirana na incijativu clanstva SNP u namjeri da se revitalizuje stranka i njeni izvorni principi, Vujosevic je istakao da hiljade clanova vraca clanske karte SNP i prikljucuje se novoj NSS, "jer je za njih pravi vodja Momir Bulatovic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: