Potvrđeno: Velika akcija policije na celom Kosovu

Policija Kosova je rano jutros započela veliku akciju u nekoliko regiona na Kosovu a nezvanično se saznaje da je reč o akciji protiv ilegalne trgovine.

Izvor: Beta, Kosovo online

Petak, 06.09.2019.

10:48

Potvrđeno: Velika akcija policije na celom Kosovu
Ilustracija: Depositphotos/ Belchonock

Vest je za medije potvrdio portparol Policije Kosova Bajram Krasnići. "Da, od ranih jutarnjih sati u toku je akcija", kazao je Krasnići.

Krasnići nije otkrio u kojim gradovima se odvija policijska akcija, navodi Gazeta ekspres, ali je rekao da je to „slična operaciji koja je pre nekoliko meseci izvedena u nekim delovima Kosova“, uključujući i sever Kosova, preneo je portal Kosovo online.

„Mogu da potvrdim da se od ranih jutarnjih sati akcija policije odvija u nekim regionima i nekim gradovima Kosova. O čemu se radi, ja da ne mogu to javno saoopštiti, jer bi time moga da ometam razvoj ove operacije. Operacija se odvija u 4-5 regiona, od ukupno 8", rekao je Krasnići.

On je naglasio „da se očekuje da će operacija biti završena oko 12 sati“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: