Ponedeljak, 29.04.2019.

19:15

Đukanović: Berlin bi mogao da bude dobar impuls

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović izrazio je nadu da berlinski susret može biti dobar impuls naporima da se perspektiva drži otvorenom.

Izvor: Tanjug

Đukanović: Berlin bi mogao da bude dobar impuls
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

U saopštenju iz Kabineta crnogorskog predsednika dostavljenom Tanjugu se navodi da je Federika Mogerini izrazila zadovoljstvo susretom sa predsednikom Ðukanovićem, uoči večerašnjeg sastanka, imajući u vidu, kako se navodi, njegovu upućenost u ovu tematiku i rejting koji koji ima kod regionalnih partnera.

Ðukanović je, kako se navodi, zahvalio šefici evropske diplomatije EU za kontinuiranu posvećenost evropskoj perspektivi regiona Zapadnog Balkana.

Ðukanović i Mogerini razgovarali su i o situaciji u regionu i ukazali na značaj regionalne saradnje i dobrosusedskih odnosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: