Vučić potvrdio da se nalazi u SAD

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je na Tviteru, nakon izjave Vuka Jeremića i reagovanja Milenka Jovanova iz njegovog SNS na tu izjavu, da se nalazi u SAD.

Izvor: B92

Nedelja, 18.03.2018.

20:38

Vučić potvrdio da se nalazi u SAD
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

“Vuk Jeremić je sve u pravu. Trebalo je da imam večeru u njujorškom restoranu sa porodicom Soroš, ali su mi i oni otkazali, jer su videli da mi je Angela Merkel otkazala susret u Berlinu. Nažalost, nisam imao priliku da se sastanem ni sa kim iz porodice Soroš”, napisao je Vučić.

On je time odgovorio na izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića koji je za sarajevsku televiziju "Fejs” rekao da Vučić "vodi tajne pregovore o Kosovu" i da je zato "privatno otputovao u Njujork", a o čemu javnost u Srbiji nije obaveštena.

“Kao rok za rešenje kosovskog pitanja pominje se početak leta i Vučiću je sada potrebno bilo šta što bi mogao da iskoristi kao 'smokvin list'. Vučić je u utorak bio u Parizu na tajnoj večeri sa Hašimom Tačijem, a u nedelju je privatno otputovao u Njujork, o čemu javnost u Srbiji nije obaveštena. Sa Haradinajem takođe pregovara preko bliskog posrednika iz svog okruženja“, rekao je Jeremić.

Tim povodom oglasio se i potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, koji je istakao da će Vučić “kao i uvek o svim svojim aktivnostima i o svemu što radi, a u skladu sa Ustavom, obavestiti građane Srbije odmah po povratku iz Njujorka i Brisela”.

"Veliki detektiv Vuk Jeremić nadmašio je i Šerloka Holmsa i Herkula Poaroa i zaslužuje sve čestitke, jer je video Vučića u prepunom avionu Er Srbije, nacionalne avio-kompanije koja nikad nije mogla da leti za Njujork dok su Jeremić, Đilas, Tadić i Janković bili na vlasti", naveo je Jovanov.

Kako kaže, "Vučić toliko bio sakriven da se slikao sa najmanje 50 putnika i samo onaj ko je imao problema sa vizom, nije mogao da vidi predsednika Srbije… Toliko o tome koliko se krio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: